Trainee inom systemutveckling, test eller projektledning

Är du en tech-talang som vill vara med i utvecklingen av framtidens skräddarsydda lösningar tillsammans med duktiga kollegor och spännande kunder?
Sök Knowit Solutions traineeprogram

Trainee hösten 2023

Börja din karriär med oss

Välkommen till programmet som erbjuder en nischad vidareutbildning med anställning från dag ett – allt för att du ska få den bästa starten på din karriär! Vi erbjuder den perfekta bryggan mellan studier och arbetsliv. Du kan söka programmet med inriktning mot systemutveckling, test och projektledning om du vill bo och jobba i:

Med innovation och skräddarsydda systemlösningar ser vi till att våra kunders verksamheter utvecklas i takt med att affärsbehoven förändras. Du kommer att arbeta i tvärfunktionella team, som kan bestå av såväl kollegor som kunder och ofta med helhetsåtaganden. Knowit Solutions spetskompetens är hela systemutvecklingsprocessen – från idé, arkitektur och projektstyrning till systemutveckling, implementering, test och säkerhet.

Vi söker dig som vill jobba med 

  • System- och webbutveckling, backend (C# .NET eller Java)
  • System- och webbutveckling, frontend (HTML, CSS och JavaScript)
  • Mobilutveckling, Android & iOS
  • BI-utvecklare (Business Intelligence)
  • Cloud-utvecklare
  • Test och kvalitetssäkring
  • Projektledning / Scrum Master

Vilka tjänster som finns på de olika orterna kan skilja sig åt. 

Sök till Stockholm

Sök till Sundsvall eller Luleå

Innehåll

Teori varvas med praktik

Programmet startar med några intensiva veckor med teori och föreläsningar som varvas med praktiska övningar.

Under dessa veckor får du ta del av metoder, verktyg, varierande övningar, tips, råd och lärdomar från både seniora kollegor och externa utbildare. Efter de inledande veckorna får du  applicera dessa verktyg i riktiga kunduppdrag. 

Mentorskap

Vi jobbar tillsammans

Under programmet har du en dedikerad mentor att använda som bollplank och stöd. Dessutom kommer du att ha god handledning i dina första uppdrag mot kund, vi vill ge dig en trygg start i dina kundleveranser.

Du bygger under programmet upp ett nätverk inom Knowit som du har stor nytta av långt efter programtiden. 

PROGRAMMETS LÄNGD

Diplomering i december

Start, september 2023.

Avslut, december 2023.

Under den här perioden har du både utvecklat dina specialistkunskaper, utökat förståelsen för Knowits och vårt affärsområdes affär samt genomfört dina första uppdrag tillsammans med oss.

Ansök idag!

Jobba i Stockholm

Jobba i Sundsvall eller Luleå

Frågor? Hör av dig till mig!
Hanna Mattsson
Programansvarig
Stockholm
Välkommen till vårt affärsområde Solutions, vi skapar skräddarsydda och innovativa lösningar med hållbarhet i fokus. Vi är Knowits största affärsområde med 1900 konsulter och finns på samtliga marknader i Norden. 
 
Om Knowit
Knowits vision är att skapa ett hållbart och mänskligt samhälle genom digitalisering och innovation. Vi skiljer oss från andra konsultbolag genom en decentraliserad organisation och vårt agila arbetssätt i kunduppdrag. Verksamheten är indelad i fyra affärsområden, Solutions, Experience, Connectivity och Insight som erbjuder tjänster inom skräddarsydd systemutveckling, digitala kundupplevelser, internet of things, cloud, cybersäkerhet och managementkonsulting. Knowit grundades 1990 och har cirka 4000 medarbetare, huvudsakligen i Norden, men även i Tyskland och Polen. Knowit AB (publ) börsnoterades 1997, och finns i dag på NASDAQ OMX Stockholm Mid Cap.  

Graduate och ny som konsult på Knowit  Liknande jobb