Knowit Experience Traineeprogram 2022

Digitala tjänster med kundfokus

Är du en stjärna i början av din karriär som vill göra skillnad och påverka företag och samhälle i en positiv riktning? Vill du vara med och utveckla komplexa och kraftfulla e-handelslösningar och andra smarta digitala tjänster med slutanvändaren i fokus?

Om du har vad som krävs erbjuder vi dig anställning från dag ett. Till hösten 2022 söker vi dig som har relevant utbildning inom utveckling (FE och BE), QA, UX, analys, och design.

Knowit Experience traineeprogram finns på flera orter i Sverige, 2022 kan du ansöka till Stockholm, Göteborg och Borlänge.

 

 

Om programmet

Traineeprogrammet löper under tre månader och erbjuder en mix av teori och praktik. Teoridelarna ligger utspridda under perioden och ger dig verktyg och kunskap om vad det innebär att vara konsult. Du tar del av metoder, tips, råd och lärdomar från några av branschens bästa konsulter och tillämpar dem i riktiga kunduppdrag inom det område där du vill specialisera dig. Du får under hela traineeperioden tillgång till en mentor som ser till att ge dig den stöttning och vägledning du behöver.

Stockholm

Till hösten 2022 söker vi traineer inom utveckling (FE och BE), QA, UX, analys, och design. Vi utför arbetet där det är bäst lämpat för arbetsuppgiften och är flexibla när det gäller var man jobbar. Våra lokaler är moderna och trevliga, anpassade efter olika sorters arbete - tillsammans i team, fokuserat och i mötesrum anpassade för kreativa workshops både på plats och digitalt. Kontoret ligger ett stenkast från Centralen och Sergels torg med gym, trevliga restauranger och shopping runt knuten. Här ansöker du till Stockholm.

Borlänge

Vårt kontor i Borlänge är en filial till Knowit Experience Stockholm. Vi är det lilla kontoret i det stora bolaget. Teamet i Borlänge består av 17 personer och vi jobbar med såväl starka lokala dalabolag som stora företag och organisationer i Stockholm. Vi är ett team som har kul tillsammans och som jobbar i nära samarbete. Vi sitter centralt i Borlänge nära Kupolen, men om man vill går det bra att sitta i Stockholm och jobba om man vill eller då det passar bättre. Vi är flexibla och utför arbetet där det är bäst lämpat för arbetsuppgiften. I våra lokaler hör du såklart klingande dalmål, men även halländska, värmländska och stockholmska.

Göteborg

Till hösten 2022 söker vi traineer inom webbutveckling (FE och BE), UX samt QA. Vi utför arbetet där det är bäst lämpat för arbetsuppgiften och är flexibla när det gäller var man jobbar. I maj 2022 flyttar vi in i nybyggda Platinan som förutom kontor kommer att erbjuda gym, restauranger, ölbryggeri, takterrass och skybar med utsikt över både älven och hamninloppet. Lokalerna är anpassade efter olika sorters arbete - tillsammans i team, fokuserat och i mötesrum anpassade för kreativa workshops både på plats och digitalt.

Vi är Experience

Vi designar upplevelser med människor i fokus. En tvärfunktionell byrå som levererar lösningar inom tjänstedesign, e-handel, webb & kommunikation. Vi är såväl tänkare som producenter som motiveras av att skapa meningsfulla skiften i de organisationer vi jobbar med. Vi drivs av att göra skillnad och tror på digitaliseringens möjligheter att förbättra människors liv. Det bästa med oss är våra fantastiska medarbetare. Vi stöttar, sporrar och lär av varandra hela tiden. Du får all möjlighet att ta plats, växa och skapa din framtid hos oss – vi värdesätter dina initiativ!

Vad säger Wendela?

"Knowits traineeprogram är det bästa valet man kan göra efter sina studier då det är den perfekta bryggan mellan studier och ens första kliv in i arbetslivet. Under programmets gång lär man sig otroligt mycket, mer än vad jag någonsin skulle kunnat ana innan. Ett stort plus med programmet var att ha en mentor, en trygghet som finns till hands när man behöver vägledning eller lite extra stöttning. Sedan var det väldigt roligt att komma in i ett team och speciellt eftersom vi jobbar i tvärfunktionella team, vilket har gjort att man får ökad förståelse och insikt för kollegornas arbete, utöver sin egen roll. Hit ska du söka ifall du vill lära dig massvis, tycka det är kul att gå till jobbet varje dag och vara en del av ett grymt gäng!"

Och vad tyckte Edvin?

"Traineeprogrammet gav energi och kunskap, mycket genom att få lära känna andra som också vill bli duktiga utvecklare. Det finns en härlig vilja att lära sig och dela med sig av sin kunskap på Knowit. I programmet introducerades vi till alltifrån testning och devops till organisationskultur och arbetsmiljö. Det har också givit en god förståelse för bolaget och ett bra nätverk. Det roligaste var hur snabbt vi fick förtroendet att börja arbeta i uppdrag. Alla gånger när saker inte gick riktigt som tänkt var det skönt att ha en mentor som hjälpte till. Om du också tycker att det roligaste i plugget var när man fick skriva kod, oavsett språk, kom och arbeta med oss. Det blir kul!"

Nordens ledande digitala fullservicebyrå

Hos oss får du fördelen med det lilla kundteamet men tillgång till kraften i hela Knowit Experience. Knowit Experience är Nordens ledande digitala fullservicebyrå med 900 passionerade medarbetare på 12 orter. Dagligen driver vi helhetsåtaganden för våra kunder i våra tvärfunktionella team med specialistkompetens inom strategi, design, analys, digital marknadsföring samt utveckling av olika digitala gränssnitt.

Vill du veta mer? Vi kontaktar dig!