DFSS_Svenskdigitalhandel_2501x1307_v3

 


Svensk Digital Handel
Knowit Experience och Episerver sammankallar svenska varumärken inom retail för Digital Fashion Show Sweden den 25 september!


Konsumenter ges möjligheten att se en unik och personlig modevisning från flera varumärken. Showen sänds via livestream med kommentatorer och DJ samt har ett efterföljande VIP-rum med live-chatt. 

Tittarna erbjuds också exklusiva erbjudanden och deals, allt för att boosta den digitala försäljningen hos medverkande e-handlare. Detta är e
tt sätt för ert varumärke att få chansen att inspirera, komma nära och underhålla tittarna – trots begränsade resurser och förutsättningar i den rådande pandemin.

Ni tillhandahåller

  • Max 15 minuter förinspelad video där kollektion/produkter visas upp

  • 1 kommentator från ert varumärke till live-showen och det virtuella VIP-rummet. (Gärna en representant med fördjupande kunskaper om varumärket och produkterna)

  • De rabatter/erbjudanden ni vill skall kommuniceras i samband med live-showen/VIP-rummen

 

VIP-rum & Livechatt

Som deltagare och tittare har du möjlighet att anmäla dig till det digitala VIP-rummet med live-chatt. VIP-rummet har ett begränsat antal platser där deltagarna får möjligheten att ställa frågor till respektive varumärke samt ta del av exklusiva deals. 

Genomförande

Varje bolag spelar själva in sin modevisning och väljer utförandet. Kanske från hemmet, trädgården eller ert showroom? 

Alla förinspelade modevisningar skickas sedan till Knowit Experience för klippning och redigering senast 10 september. I slutet av september sänds showen live, där er representant finns med via länk i direktsändning och kommenterar produkterna tillsammans med vår panel. Ni deltar under showen i 10-15 minuter samt efterföljande 30 minuter i VIP-rummet. 

Knowit Experience, Episerver och Svensk Digital Handel står för hela utförandet av detta digitala event samt digital marknadsföring.

Deltagandet är kostnadsfritt, detta är ett intiativ för att främja och stötta svenska varumärken.

Fler frågor? Kontakta oss!

Linda.Ayres@knowit.se eller Victoria.Sahlberg@knowit.se

I samarbete med

 episerver-logo-for-meta-data    logga

 

   
   Anmäl intresse